Menu
0
KIWA CE Certificering
Beveiliging watertemperatuur
Nieuwste modellen 2024
Gratis rookgasafvoer t.w.v. € 49,95
18Feb2022
Welke capaciteit van een Geiser moet ik kiezen?

Welke capaciteit van een Geiser moet ik kiezen?

Ben je op zoek naar een nieuwe geiser, maar weet je niet welke inhoud het beste bij jouw huishouden past? Bij Geiserwereld bieden we geisers in verschillende maten aan, namelijk 10 liter, 12 liter en 16 liter. Maar hoe bepaal je welke maat geiser het beste bij jouw situatie past?

Welke geiser je het beste kunt kiezen hangt af van verschillende factoren. Zijn er meerdere personen die tegelijk gebruik willen maken van warm water, dan heeft dat invloed op de warm water voorziening. Het debiet (of debietcapaciteit) is het aantal liters water per minuut dat door de geiser stroomt.

Maak je gebruik van een gootsteen, een wastafel en een douche dan kun je gebruik maken van een 10 en 12 liter geiser. Maak je gebruik van een gootsteen, een wastafel, een douche én een bad dan is de 16 liter een beter alternatief.

  • 10 liter: Gootsteen, wastafel en kort douchen (2 personen)
  • 12 liter: Gootsteen, wastafel, douchen en bad (2 - 4 personen) MEEST GELEVERD VOOR STACARAVAN
  • 16 liter: Gootsteen, wastafel, douchen en bad (4 -6 personen)

Bekijk alle geisers

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het aantal personen in je huishouden. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat voor een huishouden van 1 tot 2 personen een geiser van 10 liter voldoende is. Voor een huishouden van 3 tot 4 personen raden we een geiser van 12 liter aan en voor een huishouden van 5 personen of meer is een geiser van 16 liter aan te bevelen.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het verbruik van warm water. Gebruik je bijvoorbeeld veel warm water om te douchen of in bad te gaan, dan is een grotere geiser aan te raden. Gebruik je voornamelijk warm water om af te wassen of je handen te wassen, dan kun je vaak af met een kleinere geiser.

10 liter geiser
Een geiser van 10 liter is geschikt voor een klein huishouden waarbij niet veel warm water wordt verbruikt. Deze geiser is bijvoorbeeld ideaal voor een studio of een klein appartement met één of twee personen.

12 liter geiser
Een geiser van 12 liter is geschikt voor een huishouden van 2 tot 4 personen waarbij dagelijks warm water wordt gebruikt. Deze geiser is bijvoorbeeld geschikt voor een gezin met kinderen.

16 liter geiser
Een geiser van 16 liter is geschikt voor een huishouden van 4 personen of meer waarbij dagelijks veel warm water wordt verbruikt. Deze geiser is bijvoorbeeld geschikt voor een groot gezin of een studentenhuis.

Bij Geiserwereld bieden we geisers van hoge kwaliteit aan die energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Daarnaast bieden we uitstekende service en garantie op al onze producten.

Kortom, bij het kiezen van de juiste maat geiser is het belangrijk om te kijken naar het aantal personen in je huishouden en het verbruik van warm water. Bij Geiserwereld hebben we geisers in verschillende maten en zijn we ervan overtuigd dat we voor elk huishouden de juiste geiser kunnen leveren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.